Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

Yogaferie på Mallorca

Yogaferie, yogarejser og mindfullness kurser har gennem en årrække været meget populært på Mallorca. Yoga og mindfullnes institutter samt rejsebureauer i alle størrelser over hele landet udbyder den afslappende ferieform.

Den forøgede opmærksomhed som yogarejser er tildelt, hænger sammen med, at interessen for yoga er mangedoblet gennem de seneste årtier ifølge en ny undersøgelse. Den viser også, at det stadig er storbykvinderne, der dominerer den meditative motionsform. Den typiske yoga-dyrker er 45 år gammel. Hun bor i en af landets større byer og har en længerevarende uddannelse. Værdiundersøgelser viser, at hun er en “moderne idealist, der er forandringsorienteret og har fokus på individuelle og indre værdier som selvrealisering, altruisme, nærhed, ligestilling og tolerance”.

Selvom der er flere kvindelige udøvere af yoga end mænd, så er de – altså mændene – også velkomne på yogaturene.

Læs rapport her

Yogaferie under eksotiske himmelstrøg

Er du mere til yoga under eksotiske himmelstrøg, så er det typisk yogarejser til Indien og Sri Lanka (tidl. Ceylon) der trækker. Blandt de mange udbydere af yogarejser til østen, finder du blandt andre Kropsinstituttet i København: www.kropsinstituttet.dk

Yogaferie

Yoga på ferien, foto venligst udlånt af Kropsinstituttet