Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

Kylling i hvidløg

Ved Rie Frank

Sammenkogt ret med kylling og grøntsager der spises til flutes.

 

Ingredienser

  • 1 kylling (ca. 1½ kg) skæres i passende små stykker (ca. 16)
  • Olie til stegning
  • 2-3 laurbærblade
  • 2-3 Suppe terninger med persille og hvidløg, eller evt. bare hønsesuppeterninger og ½ dl friskhakket persille
  • 3 stk. friske eller tørrede Chilipeberfrugter
  • ½ rød peberfrugt, skåret i små terninger
  • 1 mellemstort løg skåret i små terninger
  • Salt,
  • 1 spsk. peber og 1 spsk. paprika
  • Hvidløgsfed af et helt hvidløg, eller mere efter smag
  • 1 flaske hvidvin

Fremgangsmåde

Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt chilien, der skæres i små stykker, salt, peber, peberfrugten, løget, paprika og laurbærbladene, samt hvidløgsfeddene, der skal pilles, men ikke skæres i stykker, og tilsæt til sidst hvidvinen. Det hele snurrer til kyllingen er mør.

Spises med flutes.