Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

Trumbet Mallorquin

Ved Rie Frank

Sammenkogt ret som ofte spises til kød- og grillmad.

Ingredienser

  • ½ dl olivenolie
  • 2 syltede røde pebre (fås i glas)
  • 1 stort løg
  • 3-4 store kartofler – gerne bagekartofler
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • ½ liter flåede tomater eller tomatpuré
  • løg og hvidløg til sovsen efter smag.
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Det hele skæres i skiver, ca. ½ cm tykke. Drysses med mel og hver del steges hver for sig.

Derefter lægges 1 lag kartofler, 1 lag squash, 1 lag aubergine, 1 lag rød peber, o.s.v.

 

Derefter laves tomatsaucen

Løg og hvidløg skæres i meget små stykker og svitses i lidt olie. Heri komme tomatpuréen, og det koges op.

Hældes over de skivede grøntsager og bages i ovnen ved 200 º i ca. ½ time.

Kan serveres til grillmad, lammekoteletter eller andet kød efter behag.