Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

2013 | Mallorca vs Sevilla 2-1

12. mar. 2013

Mallorca vs Sevilla 2-1

To sejre i marts måned bringer fornyet håb til Mallorca, der for blot et par uger siden, så ud til at have tabt kampen om at undgå nedrykning. For første gang i indeværende sæson har Mallorcas fodboldhold vundet to kampe i streg.


Status efter afviklingen af alle kampe er, at Mallorca rykker en plads op i tabellen fra nummer 19 til nummer 18.

Alejandro Alfaro blev Mallorcas matchvinder med to mål mod Sevilla. Den dobbelte målscorer har dermed lavet tre kasser på to kampe.

Det første mål faldt efter et kvarter. Et følt frispark fra Giovani Dos Santos tog stolpen, hvorpå Alfaro omsatte riposten til mål. Resten af halvlegen valgte Mallorca at forsvare føringen med held.

Mallorca startede anden halvleg med at lægge pres på Sevilla, og et skud på træværket kunne have fordoblet Mallorcas score. En time inde i kampen udlignede Sevilla, da Rakitics med en præcis stikning spillede Negredo fri i feltet, der udlignede uden problemer. Fem minutter senere faldt sejrsmålet. Endnu engang var Alfaro på plads og fangede riposten, da Dos Santos fra kanten af feltet headede bolden på stolpen.

 

Kampfakta
Spillested: Mallorca
Søndag den 9/3 2013

Resultat:
Mallorca vs Sevilla 2-1

Målscorere:

16. minut Alejandro Alfaro 1-0    
61. minut Alvaro Negredo 1-1
66. minut Alejandro Alfaro

Der blev uddelt 8 gule kort, 6 til Mallorca og 2 til Sevilla. I kampens sidste minut blev Mallorcas Javi Moremo Marquez udvist for sit andet gule kort i kampen.

Mallorca Info 11/3 2013

Primera Division, fodbold på spansk

Rejseforberedelse

Rejseforberedelser inden ferien; fx billeje, pas, solcreme, valuta, tidszone og andre praktiske informationer.

Læs mere her

Menorca

Menorca med byerne Mahon og Ciutadella er Mallorcas nordlige nabo med dejlige strande, flot natur og god mad. Læs mere om Menorca

Ibiza

Ibiza er såvel navnet på byen Ibiza og den tredjestørste ø i Balearerne. Ibiza ligger sydøst for Mallorca halvvejs mod Den Iberiske Halvø. Læs mere om Ibiza