Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

Drama – Mallorca overlever i primera division

22. maj. 2011

Drama – Mallorca overlever i primera division

Dramaet i den spanske primera division nåede usædvanlige højder i sidste spillerunde, lørdag den 21/5 2011, da 6 hold spillede for at undgå nedrykning.

Mallorca tog i Palma mod Atletico Madrid der kæmpede for en topplacering og europæisk fodbold. Mallorca startede svagt med et uorganiseret, der virkede uopmærksomt. To hurtige mål af Sergio Agüero og Francisco Juanfran tog udstillede det svage forsvar.


Mallorca spillerne udstrålede rådvildhed gennem hele første halvleg, selvom man kom til store, men også tilfældige chancer.

Fra starten af anden halvleg viste Mallorca mere vilje, men ikke evne til at omsætte flere store chancer til mål. 3-0 til Madrid-holdet efter en times spil pegede på en hjemlig ydmygelse. De Guzmans reducering gav hjemmelholdet fornyet tro på miraklet. Gennem resten af halvlegen udviste mallorcinerne pågående og under holdende spil med mulighed for rigtigt mange mål. Pierre Webo holdt spændingen ved lige med to mål.

Mål på samlebånd af Sergio Agüero

12. minut 0-1 Sergio Agüero
18. minut 0-2 Francisco Torres Belén Juanfran
59. minut 0-3 Sergio Agüero
62. minut 1-3 Jonathan De Guzman
71. minut 2-3 Pierre Webo
81. minut 2-4 Sergio Agüero
90. minut 3-4 Pierre Webo

Højt spændingsniveau

Nervøsiteten blandt tilskuerne blev ikke mindre undervejs, da alle de dårligere placerede nedrykningskandidater som Zaragoza, Getafe, Osasuna og Real Sociedad alle tidligt stod til point, og dermed til at overhale Mallorca i kampen om at undgå nedrykning.

Kun Valencias sejr over Deportivo La Coruna holdt Mallorca over stregen og La Coruna under stregen.

Mallorca Info 22/5 2011

Rejseforberedelse

Rejseforberedelser inden ferien; fx billeje, pas, solcreme, valuta, tidszone og andre praktiske informationer.

Læs mere her

Menorca

Menorca med byerne Mahon og Ciutadella er Mallorcas nordlige nabo med dejlige strande, flot natur og god mad. Læs mere om Menorca

Ibiza

Ibiza er såvel navnet på byen Ibiza og den tredjestørste ø i Balearerne. Ibiza ligger sydøst for Mallorca halvvejs mod Den Iberiske Halvø. Læs mere om Ibiza