Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

Fodbold: Mallorca vs Levante 2-1

2. nov. 2010

Mallorca i toppen af tabellen

Hjemmekampen mod oprykkerne blev så svær som forventet. Fight og godt mod holdt Mallorca på sporet med en tiltrængt hjemmesejr på 2-1.

Mallorcas resultater har i denne sæson været lidt svingende. Et godt resultat i en kamp blev ofte fulgt op af en nederlag i næste.


Mønstret så ud til at gentage sig, da Levante bragte sig 1-0 midt i første halvleg. Trods Mallorca-overtag, bragte Christian Stuani Levante foran efter 24 minutter.

En times skulle der til, så vendte lykken tilbage til Mallorca, da Pereira skabte balance i stillingen i det 64. minut. Resten af halvlegen pressede Mallorca for et føringsmål, som endelig faldt fem minutter før tid, da indskiftede Pierre Webo headede kuglen i nettet.

Mallorca ligger efter niende spillerunde på en delt sjetteplads, sammen med Sevilla og Atletico Madrid. Kun målscoren forhindrer, at Mallorca ligger til europæisk fodbold.

Fakta:

0-1 24. minuy, Christian Stuani, Levante
1-1 64. minut, Michael Pereira, Mallorca
2-1 85. minut, Pierre Webo, Mallorca

Kilde: El Mundo 1/11 2010
Mallorca Info 2/11 2010

Rejseforberedelse

Rejseforberedelser inden ferien; fx billeje, pas, solcreme, valuta, tidszone og andre praktiske informationer.

Læs mere her

Menorca

Menorca med byerne Mahon og Ciutadella er Mallorcas nordlige nabo med dejlige strande, flot natur og god mad. Læs mere om Menorca

Ibiza

Ibiza er såvel navnet på byen Ibiza og den tredjestørste ø i Balearerne. Ibiza ligger sydøst for Mallorca halvvejs mod Den Iberiske Halvø. Læs mere om Ibiza