Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

Mobile børn

18. okt. 2010

Mobile børn

Over 70 % af børnene i aldersgruppen 10-15 år har i dag en mobiltelefon, hvis de bor på Mallorca. I Spanien er det tilsvarende 66,7 % af børnene i samme aldersgruppe der har mobiltelefon.

Mobiltelefonernes udbredelse blandt børn og unge varierer meget mellem de forskellige områder og regioner. Extremadura topper med 79,7 % mens Ceuta skraber bunden med 33 %.


Tilgangen til computer og internet overgår antallet af børn og unge med egen mobiltelefon. Gennemsnitligt har 94,6 % afgang til computer og 87,3 % har surfet på internettet indenfor de seneste tre måneder.

Ifølge INE (National Institute of Statistics) viser tallene, at de fleste børn har adgang til en computer før de fylder 10 år. Mens rådigheden over en mobiltelefon stiger kraftigt fra det 10. til det 15. leveår.

Kilde: El Mundo, 18/10 2010

Rejseforberedelse

Rejseforberedelser inden ferien; fx billeje, pas, solcreme, valuta, tidszone og andre praktiske informationer.

Læs mere her

Menorca

Menorca med byerne Mahon og Ciutadella er Mallorcas nordlige nabo med dejlige strande, flot natur og god mad. Læs mere om Menorca

Ibiza

Ibiza er såvel navnet på byen Ibiza og den tredjestørste ø i Balearerne. Ibiza ligger sydøst for Mallorca halvvejs mod Den Iberiske Halvø. Læs mere om Ibiza