Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

Rygeforbud på Mallorca

19. okt. 2010

Restauratører beklager sig over rygeforbud

Det vil koste omsætning.

Mallorcas Restauratør Sammenslutning udtales sammen med 75 andre organisationer indenfor hotel og restauration en advarsel til regeringen om, at det vil koste omsærning og dermed jobs, hvis det bliver forbudt at ryge på offentlige steder.

Nye antirygelovgivning træder i kraft i Spanien i 2011. Hensigten med antirygelovgivningen er at beskytte unge, så de og andre ikke skal arbejde i tilrøgede lokaler. Ligeledes skal ikke-rygere kunne slippe for røgfyldte miljøer på hoteller og restauranter.

Den spanske organisation for hotelbranchen (FEHR) er skuffet over, at regeringen vil indføre totalt forbud, uden mulighed for områder der tilgodeser rygernes behov.

Hotelejerne er også utilfredse med, at anti-rygelovgivningen bliver strammere i Spanien end i de fleste andre europæiske lande.

Kilde: Mallorca Daily News, 19/10 2010

Rejseforberedelse

Rejseforberedelser inden ferien; fx billeje, pas, solcreme, valuta, tidszone og andre praktiske informationer.

Læs mere her

Menorca

Menorca med byerne Mahon og Ciutadella er Mallorcas nordlige nabo med dejlige strande, flot natur og god mad. Læs mere om Menorca

Ibiza

Ibiza er såvel navnet på byen Ibiza og den tredjestørste ø i Balearerne. Ibiza ligger sydøst for Mallorca halvvejs mod Den Iberiske Halvø. Læs mere om Ibiza