Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

SAS udvider flyafgangene fra København til Mallorca

11. sep. 2011

SAS udvider i København

SAS har åbnet ny rute til ferieøen Mallorca, med start lørdag den 3. september 2011.

SAS har besluttet at genåbne ruten København-Mallorca med direkte flyvninger til den spanske ferieø to gange om ugen. Fra vinterens trafikprogram er SAS det eneste selskab med en direkte rute fra København.

“Vores kunder har taget fantastisk positivt imod den nye direkte rute til Mallorca. Der er rift om billetterne væk fra det lunefulde skandinaviske vejr og ned til sol og varme. Derudover er gratis bagage, Eurobonus point, frit sædevalg og børnerabatter uden tvivl også med til at gøre ruten til Mallorca så eftertragtet,” siger Per Møller Jensen, Vice President, Brand, Marketing og EuroBonus.


Flere afgange i 2012

Fra marts 2012 fordobler SAS antallet af afgange på ruten, så der vil være fire ugentlige afgange fra København til Mallorca.

Flyafgang fra København til Mallorca onsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Flyafgange september 2011-marts 2012

03/09 2011 – 30/10 2011: Tirsdag og lørdag.
01/11 2011 – 25/03 2011: Onsdag og lørdag.

Kilde: CPH.dk

Mallorca Info 11/9 2011

Rejseforberedelse

Rejseforberedelser inden ferien; fx billeje, pas, solcreme, valuta, tidszone og andre praktiske informationer.

Læs mere her

Menorca

Menorca med byerne Mahon og Ciutadella er Mallorcas nordlige nabo med dejlige strande, flot natur og god mad. Læs mere om Menorca

Ibiza

Ibiza er såvel navnet på byen Ibiza og den tredjestørste ø i Balearerne. Ibiza ligger sydøst for Mallorca halvvejs mod Den Iberiske Halvø. Læs mere om Ibiza