Ved Rie Frank
Sammenkogt ret med kylling og grøntsager der spises til flutes.
Ingredienser
- 1 kylling (ca. 1½ kg) skæres i passende små stykker (ca. 16)
- Olie til stegning
- 2-3 laurbærblade
- 2-3 Suppe terninger med persille og hvidløg, eller evt. bare hønsesuppeterninger og ½ dl friskhakket persille
- 3 stk. friske eller tørrede Chilipeberfrugter
- ½ rød peberfrugt, skåret i små terninger
- 1 mellemstort løg skåret i små terninger
- Salt,
- 1 spsk. peber og 1 spsk. paprika
- Hvidløgsfed af et helt hvidløg, eller mere efter smag
- 1 flaske hvidvin
Fremgangsmåde
Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt chilien, der skæres i små stykker, salt, peber, peberfrugten, løget, paprika og laurbærbladene, samt hvidløgsfeddene, der skal pilles, men ikke skæres i stykker, og tilsæt til sidst hvidvinen. Det hele snurrer til kyllingen er mør.
Spises med flutes.