Ferie, sol og rejser til Mallorca, Ibiza og Menorca

Spil tennis på Mallorca

Tager man på ferie på Mallorca, så er der samtidig rigtig gode mulighed for et slag tennis. Tennisbanerne ligger spredt over hele øen, ofte i forbindelse med hotellerne.

Mallorca tilbyder den mest fordelagtige infrastruktur for alle, hvad enten det er fritidspil eller professionelt. Et stort antal klubber, butikker og skoler, samt specialiserede rejsearrangører tilbyder alt i forbindelse med sport. Mallorca er yderligere begunstiget med klimaet, som tillader tennis hele året. Spiller man om sommeren, da er det naturligvis tilrådeligt ikke at spille i middagsheden.

Tennis er blevet spillet i århundreder, kendt fra antikken. Spillet kom endelig til Spanien omkring år 1900. Ingen ved nøjagtig hvornår den første kamp fandt sted på Mallorca, men alle ved, at i dag er øen er en glimrende arena for den hvidblusede sport.

Mallorcinerne går meget op i tennis. De seneste år er interessen blevet næret ekstra, da en af de lokale, Rafael Nadal (Manacor, Mallorca), tilhører verdenseliten i herretennis.

Mallorcas Tennisforbund, tennisturneringer

Mallorcas Tennisforbund, Federació de Tennis de les Illes Balears (F.T.I.B), www.ftib.net.

Tennisforbundet og de mange klubber arrangerer mange turneringer året rundt. Turister kan deltage i mange af disse. Tilmelding til tennisturneringer kan foretages på tennisforbundets hjemmeside.

Tureningskalenderen finder du også på forbundets hjemmeside. Der er rig lejlighed til et spil tennis på Mallorca.

På forbundets hjemmeside finder du informationer om klubber, gallerier, turneringer m.m.

Eneste ulempe ved hjemmesiden er, et der ikke findes en engelsk eller tysk oversættelse. Men med lidt omtanke, er indholdet alligevel forståeligt. Lidt af hjemmesiden er oversat til engelsk (klik på “international” i topmenuen på forbundets hjemmeside).

Rejseforberedelse

Rejseforberedelser inden ferien; fx billeje, pas, solcreme, valuta, tidszone og andre praktiske informationer.

Læs mere her

Menorca

Menorca med byerne Mahon og Ciutadella er Mallorcas nordlige nabo med dejlige strande, flot natur og god mad. Læs mere om Menorca

Ibiza

Ibiza er såvel navnet på byen Ibiza og den tredjestørste ø i Balearerne. Ibiza ligger sydøst for Mallorca halvvejs mod Den Iberiske Halvø. Læs mere om Ibiza